Behandeling bij Psycholoog Utrecht

Het boeiende aan de therapie bij Psycholoog Utrecht is het samen op pad gaan, we gaan als het ware samen op reis. Je komt bij mij met je probleem, samen kijken we hoe dit probleem zich uit, hoe het is ontstaan en hoe je ermee om kan gaan. Zodat het probleem hanteerbaar wordt. Wij hebben geen pasklare antwoorden, maar wij kunnen je begeleiden in je zoektocht naar die antwoorden. Wij zorgen ervoor dat dit in een veilige en vertrouwde omgeving gebeurd.

De werkwijze in therapie ontstaat door ons samenspel. Gaandeweg ontwikkelt zich de vorm die het beste bij je past. Er wordt voornamelijk gewerkt met gesprekstherapie, maar ook andere therapieën zijn mogelijk. Dit gebeurt uiteraard in overleg met jou.

Veel mensen geholpen

Inmiddels hebben wij veel mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe weg. Een andere kijk op zichzelf en op het leven. Mensen uit alle lagen van de bevolking. Jouw probleem, hoe diep gevoeld en hoe uitzichtloos het ook lijkt is meestal oplosbaar.

Dit vraagt om een open en actieve houding en niet alleen de wens maar ook de wil om te veranderen. Wij helpen je bij dit proces. Het is niet altijd makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuw verworven inzichten ook daadwerkelijk voelt en leeft.

Therapievormen bij Psycholoog Utrecht

Contact met Psychologen Utrecht

Als je nog een vraag hebt of ik jouw klacht behandel die hier niet tussen staat kun je altijd even bellen naar mijn praktijkassistent. Mijn praktijkassistent kan al je vragen behandelen en de juiste advies geven. Bel naar 030 – 22 70 090.