Over ons – Psycholoog Utrecht

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke psycholoog is geschikt voor het behandelen van jou klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Specialiteiten van de psychologen

Wij hebben allemaal zo ons eigen specialiteiten. Zo heeft Daniella Postma bijvoorbeeld veel ervaring met klachten zoals angstklachten, depressies, eetstoornis en burn-out klachten. Agnes van Rossum is gespecialiseerd in het behandelen van piekeren en gebruikt ze vaak in haar therapie wandelcoaching. Voor klachten zoals relatietherapie kan je het best terecht bij Agnes Garst, Tessa Hoekzema of Zenda Franssen. Kijk hier voor meer informatie over relatietherapie: relatietherapie Utrecht! Hieronder vindt je alvast wat info over ons allemaal.

Jessica Lodeweegs, Orthopedagoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Jessica Lodeweegs

Een probleem is vaak zo groot dat je de kleine stapjes niet eens meer opmerkt. Ik benadruk graag de positieve kant en focus niet alleen op het einddoel.


Agnes Garst, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Agnes Garst

Ik vindt het belangrijk dat je je op je gemak voelt in mijn praktijkruimte. Zo is de sfeer meteen prettig en durf jij je steeds meer open te stellen voor mij en kunnen wij snel resultaat boeken.


Tessa Hoekzema, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Tessa Hoekzema

Therapie is maatwerk: Elke sessies is voor mij anders want iedereen heeft zijn eigen aanpak nodig. Ik kijk niet alleen naar de klacht maar ook naar jou zelf want wat zijn bijvoorbeeld je doelen in je leven.


Niels Nederveld, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Niels Nederveld

Ik ben Niels Nederveld, psycholoog in Utrecht. Pijn hoort bij het leven. Samen gaan wij op zoek naar manieren om hiermee om te gaan. Ik help je veerkrachtiger in het leven te staan zodat jouw leven de pijn waard is.


Brigitte van Birgelen, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Brigitte van Birgelen

Je kunt bij mij aankloppen voor hulp bij een burn-out, depressie of angstklachten. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een seksueel trauma en hun partners.


Remco van der Werff, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Remco van der Werff

Als je veel tegen psychische klachten aan loopt is het vaak lastig om hier zelf iets tegen te doen. Hulp zoeken is de eerste en belangrijkste stap om iets met je klachten te doen en dat heb je nu gedaan! Bij de volgende stappen kan ik je helpen, waardoor jij weer de controle over je leven krijgt en je met plezier vooruit kunt.


Zenda Franssen, GZ Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Zenda Franssen

Ik kan helpen bij allerlei ontwikkelingstrajecten en problemen zoals burn-out, depressie, stress, ADHD, relatie-, en zingevingsvragen. In de therapie vind ik het belangrijk dat je soms anders tegen dingen aankijkt zodat je jouw niet-wenselijke situatie verruilt voor een betere.


Agnes van Rossum, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Agnes van Rossum

Ik ben gespecialiseerd in piekeren, veel mensen komen bij mij omdat ze grote zorgen hebben over kleine en grote dagelijkse dingen. We gaan samen kijk hoe we dit piekergedrag uit kunnen schakelen dit doe ik bijvoorbeeld met wandelcoaching.


Karin Eikmans, Relatiepsycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Karin Eikmans

Mijn naam is Karin Eikmans en ik ben relatiepsycholoog in Utrecht. Ik leg de focus in mijn praktijk niet alleen op liefdesstellen, maar je kunt bij mij terecht voor relaties in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan een conflict tussen gezinsleden of met een leidinggevende.


Daniella Postma, Psycholoog, Utrecht

Psycholoog Utrecht - Daniella Postma

Ik blijf het enorm interessant vinden om met iemand samen op pad te gaan, want dat is wat we doen tijdens therapie. We werken samen in het analyseren en oplossen van problemen.